Logo Prosper Klinieken

Ervaringen van patiënten

Deze drie ervaringsdeskundigen weten hoe het is om hun prostaat te laten verwijderen, met behulp van de Da Vinci Xi robot. Open en eerlijk delen ze hun persoonlijke beleving van het gehele traject. Hoe is het om de diagnose prostaatkanker te krijgen? Waarom hebben ze voor robotchirurgie gekozen? Hoe ziet de herstelperiode na de operatie eruit? En welke (fysieke en mentale) impact hebben eventuele bijwerkingen als incontinentie en erectieproblemen op hun leven?

Twan Lensen, 56 jaar

Ik ben héél blij dat ik ben doorverwezen

Zijn uroloog attendeerde hem op de mogelijkheid om zijn prostaat met de Da Vinci Xi robot te laten verwijderen, bij Prosper. Een advies waar Twan zijn uroloog achteraf bijzonder dankbaar voor is geweest.
Lees verder

Samen werken we aan betere resultaten

Waarom kiezen prostaatkankerpatiënten voor Prosper? Om de verbeterde resultaten en uitkomsten. De urologen van de drie samenwerkende ziekenhuizen vertellen hoe ze samen de kwaliteit van gespecialiseerde prostaatkankerzorg naar een hoger niveau tillen.

Bekijk video
John Driessen, 66 jaar

Wat weg moet, moet weg

Een belangrijke overweging in het keuzeproces van Driessen was dat je na een operatie nog wel bestraald kunt worden, maar andersom na een bestraling niet meer geopereerd kunt worden. “En ik houd van opties.”
Lees verder
Gerald van den Hurk, 52 jaar

Plasprobleem? Geen idee. Wat is normaal?

“Ik leef gezond, ben sportief en energiek. Ik stond er helemaal niet bij stil dat ik ziek kon zijn.” Toch kreeg Gerald op relatief jonge leeftijd te maken met prostaatkanker.
Lees verder
Spreiding patiënten

Patiënten uit heel Nederland

Onze samenwerkende ziekenhuizen centreren zich in Zuid-Oost Nederland, maar patiënten uit heel Nederland weten ons te vinden. Wanneer u niet uit de regio komt, dan kunt u ook bij Prosper worden geopereerd. We hebben daarvoor wel een verwijsbrief nodig van uw behandelend arts.